Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heracles-Ajax gratis voor Interactieve TV-klanten KPN

Het huwelijk tussen KPN en Fox Sports was eerder niet zo gelukkig. Dit weekend zit je als KPN-abonnee echter helemaal goed, want de tv-aanbieder geeft het hele weekend Fox Sports 1 vrij. De wedstrijd Heracles Almelo - Ajax valt zo gratis te bekijken voor diegene die bij KPN, Telfort of XS4all zijn aangesloten.

17 september 2016 - 12:57
UsershyraDesktopajax_dataimages536c2fcf96ca30a134eeae0b4773e221_normal
Fox Sports niet op zwart, maar gratis bij KPN! © Pro Shots

Om de wedstrijden van dit weekend te zien moet de kijker afstemmen op kanaal 37. KPN-klanten met digitenne kunnen helaas niet gebruik maken van de actie, die bedoelt is om de mensen kennis te laten maken met live voetbal via Interactieve TV.

Overigens is het voorprogramma van Heracles Almelo - Ajax (aftrap: 16.45 uur) ook alleraardigst. PSV en Feyenoord trappen zondag om half drie in het Philips Stadion af om de strijd om de koppositie in de eredivisie. Een wedstrijd waar ook de Ajaxsupporter met veel belang naar zal kijken.

De actie staat recht tegenover het nieuws van begin augustus, toen het er even op leek dat de sportzender zelfs op zwart zou gaan voor KPN-klanten. De twee kemphanen bereikten uiteindelijk een overeenstemming, waardoor de abonnees niet het dupe werden van de hevige onderhandelingen tussen beide partijen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >