Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Deelnemers Dizzy Penalties bij Ajax - Willem II gezocht!

Weten jullie nog, vorig seizoen in de rust van Ajax - Heracles, de Dizzy Penalties? Rondjes draaien om een paal en dan proberen te scoren. We vonden het leuk en dus komt het dit jaar terug. Halverwege het bekerpotje Ajax - Willem II om precies te zijn.

08 september 2016 - 11:40

De rust van een thuiswedstrijd is meestal het moment voor de Ajax Fun Games, maar we trappen 21 september bij Ajax - Willem II pas om 20.45 uur af. Dus is het tijd voor iets anders: Dizzy Penalties!

Lijkt het jou wat om in de Amsterdam Arena een Dizzy Penalty te scoren en een mooie prijs te winnen? Meld je dan voor dinsdag 13.00 uur aan via het onderstaande formulier.

We zijn op zoek naar twee volwassen deelnemers die het tegen elkaar gaan opnemen. Met die mooie prijs zijn we nog bezig, maar reken erop dat-ie mooi wordt.

De twee deelnemers krijgen dinsdag 13 september bericht van ons. Als je mag meedoen, ontvang je ook twee kaartjes zodat je iemand kunt meenemen naar Ajax - Willem II.

Aanmeldformulier

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >