Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - FC Utrecht!

Voor elke competitiewedstrijd in de Amsterdam Arena zoeken we vaandeldragers en ballenjongens of -meisjes. Dus ook voor Ajax - FC Utrecht! De Domstedelingen komen zondag 2 oktober op bezoek, de aftrap is om 12.30 uur.

23 september 2016 - 17:43
UsershyraDesktopajax_dataimagesa805a822bfbc80f46b1a8ba73f5bd1ce_normal
O'Brien is een van de grappigste Ajacieden ooit, daarom gaat de prijsvraag over hem. © Pro Shots

We zoeken in totaal tien winnaars. Acht leden van Ajax Jonge Schare mogen daarvoor met een vlag van Ajax of Utrecht het veld op. Twee leden moeten als ballenjongen of -meisje juist scherp zijn vanaf het moment dat de bal rolt en vooral als die buiten de lijnen gaat.

Om kans te maken moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot dinsdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: John O’Brien speelde voor Ajax en FC Utrecht. Maar hij had nog een hobby waarmee hij een paar keer optrad in de Amsterdamse binnenstad. Wat was die hobby?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >