Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - PEC Zwolle!

Druk, druk, druk. Ajax speelt de ene na de andere wedstrijd. Ajax - PEC Zwolle staat bijvoorbeeld over ruim een week alweer op het programma. En voor dat duel zoeken we ballenmeisjes of -jongens en vaandeldragers.

15 september 2016 - 16:46
UsershyraDesktopajax_dataimages7a225b4ad93ae60a07dea3794cbd655c_normal
De prijsvraag gaat over Hennie Spijkerman, dat mocht ook wel een keertje. © Pro Shots

PEC komt zaterdag 24 september op bezoek in de Amsterdam Arena, de aftrap is om 19.45 uur. En acht leden van Ajax Jonge Schare mogen daarvoor met een vlag van Ajax of PEC het veld op. Twee leden moeten als ballenjongen of -meisje juist scherp zijn vanaf het moment dat de bal rolt en vooral als die buiten de lijnen gaat.

Om kans te maken moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot dinsdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Hennie Spijkerman is opperheld van beroep, maar was ook ooit trainer in Zwolle. In welk jaar begon hij bij de – toen nog – plaatselijke FC?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >