Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - FK Rostov weer op open kanaal en gratis stream

Goed nieuws! Ajacieden die geen kaartje hebben voor Ajax - FK Rostov kunnen dit keer gewoon via het open kanaal hun club zien voetballen. De play-offs voor Champions League zijn echt onderdeel van het hoofdtoernooi en dus heeft Veronica de uitzendrechten.

16 augustus 2016 - 11:25
UsershyraDesktopajax_dataimages1147652c8c4152d119a3959a32deefce_normal
Laat het niet de laatste keer dit seizoen zijn dat deze vlag naar de Arena komt. © Ajax Life

Het duel met Rostov begint om 20.45 uur, maar de uitzending start al drie kwartier daarvoor. Jan Joost van Gangelen praat vanaf dat moment de voorbeschouwing aan elkaar. De analyse wordt in ieder geval gedaan door Ruud Gullit, daarbij krijgt hij versterking van een andere analist. Het is nog niet bekend wie dat is.

Commentator Leo Oldenburger krijgt de microfoon tijdens de wedstrijd. En Pascal Kamperman stelt voor en na het duel vragen aan Peter Bosz en de spelers.

Aan de Ajacieden die tijdens Ajax - FK Rostov op TV de verrichtingen van Epke Zonderland willen volgen, is ook gedacht. Zij kunnen Ajax kijken op hun tweede scherm via de gratis stream van Nu.nl.

Als je niet in de gelegenheid bent om televisie te kijken of te streamen, kun je de wedstrijd altijd nog volgen via ons Twitterkanaal. Twitteren doen we als @ajaxlife. Bovendien zullen we ook nog opvallende zaken delen via Snapchat (svajax) en Instagram (ajaxlife).

Dat de CL-voorrondewedstrijd zoals gezegd al onderdeel is van de Champions League zien we ook in de Amsterdam Arena. In de middencirkel ligt het bekende doek met sterren en ook de hymne zal klinken voor de aftrap.

Goed, dan zijn jullie weer helemaal bij. Fijne wedstrijd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >