Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reis per SV Ajax-bus naar het uitduel met Kowet!

Ok, het is effe een investering. Maar als je 38,24 euro over hebt voor een kaartje voor Go Ahead Eagles - Ajax, dan wil je ook een beetje relaxed op reis naar Deventer. Dat kan! Er rijden bussen onder de vlag van de Supportersvereniging Ajax richting de Adelaarshorst.

12 augustus 2016 - 15:04
UsershyraDesktopajax_dataimagesecf39f0fac21734deb22cff75da1aab8_normal
Beter neemt Ajax ook drie punten mee uit de verbouwde Adelaarshorst. © Björn Martens

De ontmoeting tussen Kowet en Ajax staat voor 28 augustus op het programma. We trappen om 14.30 uur af, in het verbouwde stadion. Die verbouwing is goed nieuws, omdat er nu tenminste vierhonderd Ajacieden welkom zijn in het uitvak.

De kaartverkoop begint zaterdag om 10.00 uur voor 'gewone' uitkaarthouders en rond die tijd opent ook de inschrijving voor onze busreis. Er vertrekt een bus vanaf de Amsterdamse Middenweg (10), de andere opstapplaatsen zijn Almere (10), Den Bosch (9) en Leiden (29).

De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Het goede nieuws is dat je niet extra hoeft te betalen als je gebruik wilt maken van deze busservice. Dit omdat er sprake van verplicht busvervoer voor alle Ajaxsupporters. Dan is het natuurlijk onzin om je nog verder op kosten te jagen.

Als je je wilt inschrijven voor een van onze busreizen, moet je zaterdag om 10.00 uur scherp zijn. Rond die tijd verschijnt achter deze link de busreis naar Kowet - Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >