Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Willem II!

Drie thuiswedstrijden in acht dagen tijd betekent ook drie prijsvragen in acht dagen tijd. We hebben kaartjes en die kunnen jullie winnen! Klinkt goed, toch? Nou, dat dachten wij ook! Dit keer is het thuisduel met Willem II van zaterdag reden voor een prijsvraag.

15 augustus 2016 - 13:57
UsershyraDesktopajax_dataimages30630c4ff032eccd23e7ec4ffeb64c1a_normal
Na een seizoen in Tilburg werd Dijks alsnog basisspeler bij Ajax. © Pro Shots

Het eerste optreden in de Amsterdam Arena liep door gebeurtenissen in de laatste minuut iets anders dan gepland, maar tegen de Tilburgers gaat Ajax op voor een herkansing. De aftrap is trouwens wederom om 19.45 uur, dan weet je dat alvast.

Als je een vrije zaterdagavond in je agenda hebt staan, doe je er verstandig aan om antwoord te geven op de prijsvraag. En het gebeurt vast niet dat Ajax twee tegenvallers op rij incasseert. Onder de goede inzenders verloten we acht setjes kaarten.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot woensdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Hoeveel wedstrijden speelde Mitchell Dijks voor Willem II?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >