Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Willem II!

De thuiswedstrijden volgen elkaar deze zomer in rap tempo in. Het goede nieuws is dat we dan ook een heleboel prijsvragen kunnen aanbieden. Dus hier is de volgende alweer. We zijn op zoek naar leden van Ajax Jonge Schare die het thuisduel met Willem II van dichtbij willen beleven.

12 augustus 2016 - 17:24
UsershyraDesktopajax_dataimages92942b0380c5b49b71c28584e1d2da7f_normal
Dit ziet eruit als juichen, maar dat is het niet. © De Brouwer

De Tilburgers melden zich zaterdag 20 augustus in de Amsterdam Arena. We trappen af om 19.45 uur en dat is het ook het moment dat we scherpte van jou vragen. We zoeken twee ballenjongens en acht vaandeldragers. Waar jongen staat mag je ook meisje lezen.

We kunnen in totaal tien winnaars blij maken en die tien winnaars ontvangen ook nog eens allemaal  twee kaarten voor Ajax - Willem II. Om kans te maken moet je antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot dinsdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan over een week meedoen aan de prijsvragen.

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 3-0 van Willem II. Wie opende toen de score?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Jonge Schare-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >