Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Petrovic wil transfer Becker desnoods uit eigen zak betalen

Het is al een tijdje geen geheim meer dat ADO Den Haag belangstelling heeft voor Sheraldo Becker. Sterker nog, trainer Zeljko Petrovic beloofde Becker zelfs al dat hij straks voor ADO voetbalt. De transfer komt alleen maar niet rond, maar ook daar weet 'Petro' een oplossing voor.

14 augustus 2016 - 20:52
UsershyraDesktopajax_dataimages9b8e5e8b2025664d7e177932a924193b_normal
Reken er dus maar op dat Becker vertrekt naar ADO. © Pro Shots

De trainer van ADO kan deze dagen flink wat potten breken, aangezien hij na twee wedstrijden op zes punten staat en gedeeld koploper is van de eredivisie. Dan sta je er goed op in de Hofstad, maar Petrovic kijkt verder dan dat. Eigen belang telt niet, dat van ADO wel.

En het is in het belang van ADO dat Becker wordt aangetrokken. “Ik ga menselijk met mensen om. Ik heb Sheraldo beloofd dat hij komt. Hij heeft al andere clubs afgezegd, het zou verschrikkelijk zijn als het niet doorgaat,” stelt Petrovic tegenover Fox.

“Denk je dat ik 'Jan Pipo de Clown' ben? Als het moet, dan ga ik het zelf betalen. Het gaat me niet om geld, maar om het principe. Ik vind het vervelend om te praten over Becker. Niets ten nadele van deze jongens, maar ik weet dat we hem nodig hebben. Niet voor mij, maar voor ADO.”

Becker heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2017, maar komt bij het eerste elftal totaal niet in het verhaal voor. De 21-jarige buitenspeler werd vorig seizoen verhuurd aan PEC Zwolle en kwam dit seizoen zelfs nog niet met Jong Ajax in actie.

Ajax verlangt zo'n twee ton van ADO in ruil voor Becker, maar de portemonnee van de Hagenezen is vrijwel leeg. Daardoor ontstaat een patstelling, aangezien Ajax niet van plan lijkt om water bij de wijn te doen. Maar wie weet dat Petrovic hoogstpersoonlijk een doorbraak weet te forceren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >