Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Papa Bailey meldt nu dat zoonlief niet naar Ajax komt

Oké, handen omhoog. Wie wordt er al moe van de transfersoap rondom Leon Bailey? Ja, wij ook. Wie weet kunnen we een punt achter de hele zaak zetten, aangezien papa Craig Butler een nieuwe aflevering heeft geschreven. Volgens de laatste berichten blijft Bailey 'gewoon' bij KRC Genk.

25 augustus 2016 - 15:58
UsershyraDesktopajax_dataimages431733f7a473c8eb2ac53e3f026b881c_normal
De kans op de komst van Bailey naar ajax wordt nu weer kleiner. © Pro Shots

Bailey wordt al een tijdje aan Ajax gelinkt en dat is ook niet zo gek omdat Marc Overmars een bod van meer dan 10 miljoen euro heeft neergelegd. De Belgen hebben dat alleen lachend van tafel geveegd en verlangen het dubbele, plus dat de aanvaller nog een jaar het Genkshirt draagt.

Klinkt als: daar worden beide clubs het niet over eens. Bailey zelf had de sleutel in handen door te dreigen met de 'wet van 78' of deze zelfs in te zetten, maar zoals het hoort bij een goede soap is de situatie weer eens 180 graden gedraaid.

“Ik wens Ajax en zijn supporters een succesvol seizoen toe,” aldus Butler op Facebook een uurtje of wat na het definitief mislopen van de Champions League. “Dit is een moeilijke tijd geweest voor onze familie. Een tijd vol met vragen en beslissingen. Er is bij Genk volop geloof in mijn zoons en we willen met de club kampioen worden voordat we vertrekken uit België.”

Het broertje van Leon, Kyle, speelt in de jeugd van Genk, vandaar dat er sprake is van meervoud. “Kampioen worden vergt hard werk en volle bak steun van de supporters, maar samen denk ik dat we ertoe in staat kunnen zijn. Als ik iemand de afgelopen, onzekere tijd heb gekwetst, wil ik daar graag mijn excuses voor aanbieden.”

De negentienjarige Bailey werd in België uitgeroepen tot Talent van het Jaar en staat ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain. Is het gedoe rondom zijn voetbaltoekomst hiermee ten einde? Mwah, het zou best kunnen dat er nog een nieuwe aflevering van deze soap volgt.

Daarom onze vaste afsluiter: wordt vervolgd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >