Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Sparta-uit

Ruim honderd Ajacieden hebben de eerste uitwedstrijd van het seizoen al kunnen bijschrijven. Hier komen er zondag een heleboel bij. Ajax neemt 650 supporters mee naar het uitduel met Sparta en speciaal voor deze fans volgt de informatie over het opstappen.

06 augustus 2016 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimages9599a33de79dc8aee42a3dc432fc96d3_normal
Sparta keert na zes jaar afwezigheid terug in de eredivisie. © Pro Shots

Ajax trapt zondag ouderwets om 14.30 uur af, maar die informatie is vooral handig voor de mensen die thuis televisie gaan kijken. Voor de uitsupporter betekent het slechts dat we geen vroege vogel hoeven te spelen, aangezien we tussen 11.30 en 12.30 uur moeten instappen.

P-Noord is beschikbaar om te parkeren en dan is de oversteek naar ingang Noord B snel gemaakt. We raden sterk aan om je legitimatie mee te nemen. En je papieren omwisselbiljet, als je post hebt ontvangen van Ajax met een papieren kaartje.

Dit papieren omwisselbiljet is opgestuurd naar mensen die een nieuwe uitkaart gaan ontvangen, maar deze nog niet in hun bezit hebben. De vraag is om zondag gebruik te maken van het meest rechter tourniquet, zodat de rest niet hoeft te wachten als het wat langer duurt om binnen te komen.

Het is toegestaan om kleine pakjes drinken bij je te hebben in de bus, net als een geopend blikje frisdrank. Alcohol, grote pakken en flessen zijn niet toegestaan. Vragen? Geen vragen? Mooi, tot zondag! Eventueel staat hier nog uitgebreide info.

Als je per SV Ajax-bus koers zet richting Het Kasteel heb je van ons een persoonlijke e-mail ontvangen met opstaptijden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >