Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FK Rostov-uit

We zijn met z'n allen druk over het meespelen van Bertrand Traoré in de thuiswedstrijd, maar er is ook nog een uitduel met FK Rostov. En over de return hebben we informatie op het gebied van de kaartverkoop. Want hoeveel gedoe het ook is, er zijn altijd Ajacieden in voor een Europees tripje.

12 augustus 2016 - 15:54
UsershyraDesktopajax_dataimagesf5b235ac48a001e9e381b38d4a14cac9_normal
Het uitvak zal in Rostov nog een stukke kleiner zijn, qua aantal. © Pro Shots

Is het een gedoe om in Rostov te belanden? Ja. Is het duur om naar Rostov te vliegen? Ja. En dan hebben we het nog niet eens over een visum, een geldig paspoort, een recente pasfoto, een brief van je verzekeraar en een uitnodiging om naar Rusland te komen.

Zelfs als je dat stuk voor stuk hebt geregeld, ben je er nog steeds niet zeker van dat je in het Olimp-2 Stadion naar Rostov - Ajax kunt kijken. Je moet ook nog een kaartje kopen. Het scheelt dat die niet zo duur is. We praten over 15,50 euro. Op de rest van de reis is dit echt een bedrag van niks.

De kaartjes gaan zaterdag over de digitale toonbank via het online kaartverkoopplatform en als je in het bezit van welke persoonlijke clubcard dan ook, kun je direct kopen. Als we het links en rechts zo horen, wordt Ajax in Rusland gesteund door enkele tientallen supporters. Het uitvak biedt plaats aan in totaal vijfhonderd fans, maar zo veel Ajacieden verwachten we absoluut niet.

Rostov - Ajax staat op het programma voor woensdag 24 augustus, maar dat hoeven we de fans die van plan zijn af te reizen vast allang niet meer te vertellen. Als je meer informatie zoekt, kun je hier terecht. Het is echt nogal een gedoe, dus als je geen doorgewinterde uitsupporter bent qua Europese tripjes doe je er verstandig aan om de tips van Ajax in acht te nemen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >