Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Grote klasse! Spelers betalen kaartjes van 23 uitfans

Hulde, zo hoort het! Davy Klaassen heeft de 23 uitsupporters die in Rostov van de partij zijn een mailtje gestuurd. En de aanvoerder brengt goed nieuws over. Ajax waardeert het dat er 23 fans zijn die een reis naar Rusland hebben ondernomen en de spelers betalen de kaartjes.

23 augustus 2016 - 18:25
UsershyraDesktopajax_dataimages8e04774fbd4537e7d2f0be658278601f_normal
Als Klaassen en de 23 fans woensdag zo juichen, komt het goed. © De Brouwer

De Supportersvereniging Ajax deelde maandag al een pluim uit aan de 23 Ajacieden die in Rusland het uitvak bevolken en nu knallen Ajax en Klaassen door nog eens overheen. De aanvoerder meldt in een persoonlijke boodschap dat de kaartjes van de meegereisde fans vergoed worden.

Een kaartje voor Rostov-uit kostte de 23 Ajacieden zo'n 15 euro per persoon en de gehele reis is in totaal stukken duurder, maar daar gaat het nu effe niet om. Het is een gebaar van grote klasse, zowel van Klaassen zelf als van Ajax. 

Het is goed om te weten dat er gewoon waarde wordt gehecht aan supporters die hun club tot ver in het buitenland ondersteunen, ook nog eens op een belangrijk moment met het oog op de sportieve allure.

Er wordt best wel eens gezeurd over Ajax en de dingen die gaande zijn, maar dit is gewoon klasse. Niets dan lof!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >