Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dijks voor de tweede keer in voorselectie Nederlands elftal

Nee, we snappen niet echt wat het praktisch nut is van de voorselectie van het Nederlands elftal. Maar het schijnt erbij te horen, dus dan zijn we de beroerdste niet en tikken we er een stukje over. Het heeft bondscoach Danny Blind behaagd om zeven Ajacieden op zijn 36-koppige long list te zetten.

18 augustus 2016 - 14:18
UsershyraDesktopajax_dataimagesfd5e91cb709501c51ca79fe7e1d09fe1_normal
Dijks hoort over een paar dagen of hij wordt geselecteerd. © Sjoerd Tullenaar

Jasper Cillessen, Mitchell Dijks, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Joël Veltman, Riechedly Bazoer en Davy Klaassen maken nog kans om te worden geselecteerd voor het oefenduel met Griekenland en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden.

Voor Dijks is het de tweede keer dat hij bij de voorselectie zit. De vorige keer werd de verdediger niet opgenomen in de definitieve selectie. Hij zou nu dus eventueel, mogelijkerwijs zijn debuut kunnen maken.

Welke Ajacieden de uiteindelijk selectie halen, maakt Blind 26 augustus bekend. De gelukkigen mogen zich een paar dagen later melden bij hotel Huis ter Duin. De oefenwedstrijd tegen Griekenland staat gepland voor 1 september. En op 6 september gaat het dan om het echie in en tegen Zweden.

Bekijk hier de volledige voorselectie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >