Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cillessen ontbreekt vanwege transfer, Gudelj door blessure

Er ontbreken twee basisspelers wanneer de Ajacieden zaterdag aan de aftrap verschijnen. Jasper Cillessen en Nemanja Gudelj missen de wedstrijd tegen Willem II. We weten van de interesse van FC Barcelona in de doelman, Gudelj heeft een blessure aan zijn onderbeen.

20 augustus 2016 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimages1b488c8d0b094753d1db1bb502b1a822_normal
Wordt dit het laatste beeld wat we ons herinneren van Cillessen? © Pro Shots

Peter Bosz wilde vrijdag tijdens het persgesprek niet met 'ja' of 'nee' antwoorden op de vraag of Cillessen nog gewon keept. Dan weet je hoe laat het is. En dat-ie niet meer keept. In ieder geval niet tegen de Tilburgers, de kans dat hij woensdag in Rusland van de partij is lijkt ook bijzonder klein.

Als je geld moet inzetten op de vervanger van Cillessen raden wij aan om dat op Andre Onana te doen. Niet dat we honderd procent zeker zijn van onze zaak, maar afgaande op de woorden van Bosz, lijkt de keuze in ieder geval voor nu op het Kameroense talent te vallen.

De vraag is ook wie Gudelj vervangt op het middenveld. De nummer zes maakte de laatste training wel af, maar hield er net zo goed klachten aan zijn rechteronderbeen aan over. Die klachten zijn te ernstig om zaterdag te kunnen spelen. Wie weet kiest Bosz opnieuw voor Jairo Riedewald.

Het klinkt allemaal niet heel ernstig rondom Gudelj, maar we durven nog geen voorspelling aan voor het uitduel met FK Rostov. Eerst moet ook maar eens worden gewonnen van Willem II. Klik hier om een blik te werpen op de volledige selectie die voor een winstpartij moet zorgen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >