Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden dragen tijdens opkomst toffe anthem jackets

Is jou iets opgevallen bij de opkomst van Ajax - Roda JC? Nee? Dan zijn wij er om dingen aan de grote klok te hangen. Waarschijnlijk zie je het op de foto boven dit artikel al. De spelers dragen een anthem jacket. Wij vinden dit rode jack ernstig tof, dus dat delen we graag!

16 augustus 2016 - 15:45
UsershyraDesktopajax_dataimages943d5d19b264b36a2e7d3859b4b5876e_normal
Zeg nou zelf: is toch een mooi anthem jacket?! © Sjoerd Tullenaar

Het is niet helemaal nieuw dat de spelers een opkomstjack dragen. Dat gebeurde de laatste jaren al eens bij uitwedstrijden. Dit keer is gekozen voor een rood ontwerp, dat wordt aangetrokken als de Ajacieden eronder het thuisshirt dragen. Je zult het dus ook bij sommige uitduels zien.

Bij het bezoek aan Sparta speelde Ajax in het uitshirt en dus zagen we geen anthem jacket, maar volgende week in Rostov weer wel omdat dan in het thuistenue wordt aangetreden. Die afspraken lijken ons verder duidelijk.

Zoals gezegd: wij vinden dit anthem jacket tof! Een goede kleur rood, het logo van Ajax erop en drie blinkende sterren. We kunnen ons zo voorstellen dat meer supporters er zo over denken. Een korte speurtocht leerde ons dat het jack in de online fanshop wordt aangeboden.

Als je hier klikt, kun je beslissen of het anthem jacket tof genoeg is om aan te schaffen. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax, krijg je bij de kassa ook nog eens 10 procent korting!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >