Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nader bekeken: de kleding van de technische staf

Jullie hadden vast al in de gaten dat de kleding voor de technische staf komend seizoen rood van kleur is. Maar laten we even inzoomen op de details van de collectie die Adidas beschikbaar heeft gesteld, aangezien we best bijzondere dingen spotten.

01 juli 2016 - 17:24
UsershyraDesktopajax_dataimages9dc8705aacb1ed56390e5ffaa065d5b6_normal
We hebben zo'n trainingstop nog niet eerder gezien. © Pro Shots

Als je de eerste foto's van Peter Bosz eens goed bekijkt, dan zie je dat er iets aan de hand is met de mouwen. En met de kraag trouwens ook. De mouwen zijn half rood en half zwart, waarbij het zwarte deel ook nog eens van een soort ondershirt lijkt te zijn gemakt.

Het geheel wordt een trainingstop genoemd, speciaal dus voor de technische staf. Het onderste deel van de mouw, het zwarte deel dus, is opgebouwd uit techfit-technologie, en zit wat strakker dan het bovenste gedeelte. De bedrukking is ook zwart en daardoor soms moeilijk zichtbaar tegen de rode achtergrond.

En dan is er nog de kraag. Een colkraag, kunnen we wel stellen. Hij valt op de ene foto wat meer op dan op het andere plaatje, afhankelijk van hoe de kraag wordt gedragen. Bosz had 'm tot nu toe laag, Dennis Bergkamp kiest liever voor hoog. Check het anders zelf even in de online fanshop. Daar spotten we ook de winterse outfit.

Tijd zo ver de modeshow van Ajax Life, volgende keer fladdert Doutzen Kroes gewoon weer voorbij. Tot dan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >