Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keiharde fanshopkorting voor SV Ajax-leden op Open Dag!

Als je van plan bent om dingen te kopen in de fanshop, let dan even goed op. Wij denken goed nieuws te hebben. Of, nou ja, eigenlijk weten we zeker dat we goed nieuws hebben. We kunnen leden van de Supportersvereniging Ajax tijdens de Open Dag 20 procent korting aanbieden!

18 juli 2016 - 15:13
UsershyraDesktopajax_dataimages77451386277e1b55e6aa6d3174737eb4_normal
Als je een verlangijstje hebt, streep die dan de 29ste af! © De Brouwer

Ja, je leest het goed! Het is geen grap, je krijgt echt 20 procent korting als je tijdens de Open Dag een aankoop doet in de fanshop bij de Amsterdam Arena. De Open Dag van Ajax is dit jaar vrijdag 29 juli, dus hou die dag even vrij in je agenda.

Het maakt niet uit of je nou lid bent – of snel wordt – van Ajax Life, Ajax Jonge Schare of de Ajax Kids Club. Leden krijgen zo veel korting dat ze bij aanschaf van een Ajaxtenue hun lidmaatschap in een klap terugverdienen!

Wat moet je doen om 20 procent korting te krijgen? Nou, niet veel. Lid zijn van de SV Ajax. Of snel lid worden! Bestaande leden ontvangen de korting op vertoon van hun clubcard.

Een andere optie is om in onze tent een lidmaatschap af te sluiten. In ruil krijg je van ons dan ook een voucher, die dus recht geeft op 20 procent korting. Goeie deal toch?!

Als je sinds kort lid bent maar nog geen clubcard hebt, zien we je de 29ste ook graag in onze tent. Dan hebben we een voucher voor je. We checken even je gegevens en daarna kun je met korting aankopen doen in de fanshop. De voucher is niet online te gebruiken.

En als je nu alvast lid wordt?! Dan kun je dus bij de tent van SV Ajax een voucher ophalen om je korting te krijgen. Duidelijk? Tot de 29ste!

Buiten de Open Dag om krijg je 10 procent korting in de fanshop, dus benut ook die optie vooral! Voor die 10 procent korting kun je wel online terecht.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >