Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Sparta-uit

Ja, we mogen weer! Nou ja, bijna. Maar het wordt wel tijd om voorbereidingen te treffen. Ajax trapt zondag 7 augustus om 14.30 uur af op Het Kasteel. Peter Bosz debuteert die dag als Ajaxtrainer in de eredivisie, uit bij Sparta. We hebben info voor Ajacieden die het uitvak willen bevolken.

21 juli 2016 - 16:30
UsershyraDesktopajax_dataimages348eacdb3933338116eedbdd4dd5e997_normal
Hopelijk kunnen we tegen Sparta weer zo lekker juichen! © Pro Shots

We hebben Sparta-uit een jaar of zes moeten missen, maar we mogen weer! Ja, dat is dubbelop. De zomerstop zit erop en we mogen direct naar de leukste club van Rotterdam. Wie weet is er sprake van win-win, maar dat weten we pas als er wordt afgefloten.

Eerst is het zaak om te zorgen dat we van de partij zijn. Als je een uitkaart met voorrang hebt, gaat de verkoop zaterdag van start. Je hebt een dag of drie alleenrecht, 'gewone' uitkaarthouders zijn woensdag om 10.00 uur aan de beurt.

Zijn er daarna nog kaarten over, dan mogen leden van SV Ajax de 30ste proberen te kopen. Er zijn in totaal 650 kaartjes beschikbaar en er wordt 32,24 euro gevraagd per toegangsbewijs. Vanwege de awayday in Rotterdam is het geen grote verrassing dat we afreizen via een verplichte buscombi.

We hebben goed nieuws voor supporters die gebruik willen maken van een alternatieve opstapplek. Er rijden vanaf diverse plekken opnieuw bussen die vanuit SV Ajax worden ingezet.

Ook komend seizoen kun je je aanmelden voor busreizen op het moment dat 'gewone' uitkaarthouders kaartjes kunnen kopen, in dit geval dus woensdag.

Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >