Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen: 'Milik en ik hebben elkaar nodig om te scoren'

Arek Milik liet weten dat hij vlak na de winterstop Davy Klaassen miste. De aanvoerder kampte destijds met een knieblessure.

29 april 2016 - 10:38
UsershyraDesktopajax_dataimages114500debf4a9a1394cb5152752d5670_normal
Klaassen en Milik, hartjes, alles! © Pro Shots

Dat de twee elkaar goed aanvoelen, blijkt wel uit het feit dat in de laatste tien wedstrijden dat ze samen in de basis stonden een van beiden steeds wist te scoren.

“Milik miste mij? Ik hem ook,” grapt Klaassen tegenover Ajax Life. “Ik snap wat hij bedoelt. Voor een spits is het moeilijk als er niemand om hem heen staat. Voor mij geldt hetzelfde. Ik weet dat ik hem nodig heb om doelpunten te maken. Hij denkt ook zo over mij.”

Neem Cambuur-uit. Klaassen kopte uiteindelijk de 0-1 binnen, waar Milik redelijk onzichtbaar speelde. “Hij trekt wel het gat. Als ik in mijn eentje in de zestien had gestaan, was ik niet aan de bal gekomen,” legt de nummer tien uit.

“Veel mensen zien niet dat je elkaar nodig hebt. Als wij maar weten dat we blij zijn met elkaar. Dat is het belangrijkste.”

Het volledige interview met Davy Klaassen staat in onze nieuwe krant. Vanwege Koningsdag kan-ie iets later worden bezorgd. Krijg je de krant nou nog niet, dan kun je hier lid worden van de Supportersvereniging Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >