Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

In onze nieuwe krant: Samen!

Nog twee keer volle bak, zowel op het veld als op de tribunes, op weg naar titel 34. Aanvoerder Davy Klaassen voelt zich enorm gesteund door de fans. “We moeten het met z'n allen doen.”

29 april 2016 - 12:47
UsershyraDesktopajax_dataimagescec155e5e95e4be85ea11acc4b7caee7_normal
Spelers en fans op de cover, want we moeten het samen doen! © Ajax Life

We maken ons op voor de eindfase van het seizoen en hoe kun je het wachten op de laatste twee wedstrijden nou zo aangenaam mogelijk maken? Juist, met onze nieuwe krant! Door Koningsdag wordt de bezorging een beetje in de war geschopt, maar iedereen zou 'm zaterdag binnen moeten hebben.

Als je de krant uit de brievenbus plukt, raden we aan om direct het interview met Klaassen te lezen. Gewoon, omdat het fijn is om dingen te horen uit de mond van een echte Ajacied. Het gaat over de titelrace, ambities en Napoli komt weer eens ter sprake. Daar heeft Davy nou precies nul zin in!

We besteden uiteraard ook aandacht aan de titelrace. Van de clash met FC Ziyech, oftewel FC Twente, tot het doelsaldo-drama van 1991. Het is Ajax nog nooit gelukt om op basis van doelsaldo kampioen te worden... We merken het maar effe op, puur om scherp te blijven!

Er staat uiteraard nog veel meer in onze krant. Zo spreken we met Kaj Sierhuis, de meest productieve jeugdspeler van de kweekvijver op De Toekomst. En we interviewen vaders en zonen die we tegen het lijf lopen op De Toekomst!

Verder in onze nieuwe krant:

>> 'We hebben de beste papieren' - Nog twee keer samen tot het gaatje

>> 'Volgend seizoen moet ik er écht staan' - Sierhuis wil Kane worden

>> 'Een voetbalgen bestaat niet' - Vaders en zonen in het rood-wit

>> 'Ik wil sowieso altijd vooraan lopen' - Klaassen stuurt hechte groep richting titel

De krant Ajax Life valt twintig keer per seizoen op de mat bij leden van de Supportersvereniging Ajax. Ben je nog geen lid? Bekijk de andere voordelen en sluit je meteen aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >