Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi draagt volgend doelpunt op aan verlamde Fatih

Mocht Anwar el Ghazi een doelpunt maken tegen FC Utrecht aankomende zondag dan doet hij dat ter ere van de verlamde Fatih. De 11-jarige Fatih – beter bekend als ‘De Stille Rapper’ – raakte door drie mislukte ruggenprikken verlamd. Hij zit daardoor in een rolstoel en kan niet meer praten.

16 april 2016 - 11:34

El Ghazi liet zich in de aflevering van Touzani TV – het programma van de straatvoetballer Soufiane Touzani – van zijn beste kant zien. Niet alleen bracht de aanvaller een bezoek aan Fatih, ook gaf El Ghazi hem een door hem gedragen Ajaxshirt.

Tot slot deed El Ghazi ook nog een belofte aan De Stille Rapper. Bij een doelpunt van de rechtsbuiten zal hij een zogenaamde shout-out geven naar Fatih door met beide armen om zijn nek voor de camera te juichen. Het eerstvolgende doelpunt draagt hij zo op aan Fatih.

Dan moet Frank de Boer hem natuurlijk wel speelminuten gunnen. De laatste vijf wedstrijden koos de trainer voor Lasse Schöne in de basis. Gelukkig kon El Ghazi daar nog wel een beetje om lachen. “Ik moet natuurlijk wel eerst scoren, Fatih. Ik speel nu alleen niet zoveel. Ik zit nu alleen nog maar te kijken zo,” zei hij terwijl hij ging zitten op de bank.

Overigens is de relatie tussen De Boer en El Ghazi niet verstoord door het kleine aantal speelminuten van de aanvaller. Hugo Borst gaf in De Wereld Draait Door te kennen dat El Ghazi en de trainer ruzie zouden hebben. De 20-jarige Ajacied reageerde al snel op Twitter en verwees het verhaal gelijk naar het rijk der fabelen.

 


 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >