Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dieptepuntje: PSV'er doet aangifte tegen KNVB en Makkelie

Net als je denkt dat het echt niet erger kan... Nou, dat blijkt dus wel te kunnen! Gelukkig hebben we het dieptepunt bereikt, want erger dan dit kan het echt niet meer worden. Wat is er nu weer aan de hand? Een PSV-supporter heeft aangifte gedaan tegen de KNVB en Danny Makkelie.

18 april 2016 - 13:06
UsershyraDesktopajax_dataimagesa9dfccc38b9422a69db52475d8420a55_normal
Kunnen we met z'n allen effe heel snel normaal doen? © Pro Shots

De complotdenkers lopen sinds zondag 14.15 uur met een aluhoedje op hun hoofd en het begint nu toch wel ernstige vormen aan te nemen. Serieus, als je de uitleg van Makkelie volgt, kun je best een beetje begrijpen dat hij een penalty geeft. Ga anders zelf eens een wedstrijdje fluiten.

Maar goed, we weten niet of PSV-supporter Marcel wel eens op een fluit blaast. Marcel is van plan serieus actie te ondernemen. “Aangezien de scheidsrechter deel uitmaakt van de bond doe ik ook aangifte tegen de KNVB. Puur omdat ik het beu ben dat Ajax steeds wordt voorgetrokken,” meldde hij stampvoetend aan Omroep Brabant. Dit alles gebeurde voor de ingang van het politiebureau.

Maar, wacht effe: ook? Ja, Makkelie krijgt net zo goed een aangifte aan zijn broek. “Dat Makkelie vlak voor tijd een penalty geeft aan Ajax terwijl er niets aan de hand is, is voor mij eens te meer een teken dat het bij de scheidsrechters flink fout zit,” aldus Marcel.

Marcel wil de bond en Makkelie aanpakken. “Dit kan niet waar zijn. En dat allemaal vanwege een slechte beslissing van de scheidsrechter die daarmee de uitslag bewust beïnvloedt. Dat is dus matchfixing.”

De aangifte van Marcel is door de politie in Eindhoven doorgestuurd naar collega's in Amsterdam, omdat de Arena plaats delict was van Ajax - FC Utrecht.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >