Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Polen en Milik hebben geen kind aan Finland

Alle seinen staan in Polen op groen zo tijdens de voorbereiding op het EK. De Polen waren al te sterk voor Servië (1-0) en nu is ook Finland aan de zegekar gebonden. Cijfers van 5-0 laten niets aan duidelijkheid te wensen over. Arek Milik deed een uurtje mee.

27 maart 2016 - 14:44
UsershyraDesktopajax_dataimages502df4f16b440052e4c144c1de146816_normal
Volgende keer neemt Milik het op tegen Nederland. © Pro Shots

Over het algemeen is de kans vrij groot dat Milik of Arek Robert Lewandowski de ploeg de juiste weg wijst, maar deze interlandperiode kwam geen van beiden tot scoren. Al betekende dit dus duidelijk niet dat Polen moeite had om te scoren.

Pawel Wszolek en Kamil Grosicki maakten beiden twee doelpunten en ook Filip Starzynski was trefzeker. Milik werd n een uur spelen gewisseld. De spits van Ajax maakte plaats voor Lewandowski De Polen traden dus zeker niet op volle kracht aan.

De volgende interlandperiode moet Polen de puntjes op de i zetten, omdat het EK dan echt om de hoek staat. Dit gaat gebeuren tegen het Nederlands elftal, dat 1 juni op bezoek komt in Gdansk. Gezien de vorm van de Poolse nationale ploeg kan Oranje aan de bak.

Naast Milik kwamen ook Thulani Serero en Andre Onana zaterdag in actie namens hun land. Of, nou ja, Serero mocht invallen en Onana zat de hele wedstrijd op de bank. Kameroen en Zuid-Afrika hielden elkaar met een 2-2-eindstand in evenwicht.

Kameroen is daar blij mee, Zuid-Afrika niet. De kansen op kwalificatie voor de Afrika Cup van 2017 slinken verder en verder.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >