Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cillessen helpt harde kern NEC bij veiling kinderziekenhuis

Voetballers die nog weten waar ze vandaan komen, het is een mooi fenomeen. Jasper Cillessen is er een goed voorbeeld van. De doelman beleefde zijn (voorlopige) hoogtepunten onder de lat van Ajax, maar is niet vergeten dat het voor hem begon bij NEC.

09 maart 2016 - 10:34
UsershyraDesktopajax_dataimages38d8c520b60e0ada96eb7f4261ee06fb_normal
Cillessen vergeet zijn oude club niet. © Pro Shots

De harde kern van zijn eerste profclub organiseerde een veiling voor het Amalia kinderziekenhuis. Ondanks het feit dat Cillessen al sinds 2011 weg is bij NEC wilde hij toch graag iets doneren voor de veiling.

Cillessen nam op eigen initiatief contact op met de onafhankelijke supportersvereniging van NEC (HKN), meldt De Geldelander. De keeper bood een shirt aan voor de veiling. Die was eigenlijk al gesloten, maar speciaal voor dit shirt ging-ie weer open. Zo kan de opbrengst nog hoger eindigen dan de 800 euro die al is ingezameld.

Harold Bastiaans van de supportersvereniging is vanzelfsprekend blij met het shirt van Cillessen “Zo zien we, een goed mens die Jasper, groot geworden door gewoon te blijven. Vanaf vanavond (dinsdag, red.) een extra veiling op het shirt van Jasper.”

De opbrengst gaat als gezegd naar het Amalia kinderziekenhuis, onderdeel van het Radboudziekenhuis. Met het geld wordt de spoedeisende hulp kindvriendelijk gemaakt. Op die manier proberen ze kinderen af te leiden van de pijn.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >