Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxshop stuurt pakketjes gratis na winnen prijs

De ene prijs is de andere niet, en deze zal niet in een toekomstig Ajaxmuseum te zien zijn, maar het is altijd goed om ergens de beste in te zijn. En de webshop van Ajax is dat. Om dat te vieren schrapt Ajax tot en met zondag de verzendkosten bij een bestelling.

11 maart 2016 - 13:43
UsershyraDesktopajax_dataimages4ae1818fbc27e0b2178af0f2c3061d3f_normal
Ajax heeft in elk geval de nummer één sportwebshop. © Pro Shots

Eerst maar even over de prijs, of award, zelf. Ajaxshop.nl heeft de Thuiswinkel Award gewonnen in de categorie Sport & Vrije Tijd. Het gaat hier om een publieksprijs voor webshops die een omzet hebben van minder dan vier miljoen euro.

De club ontving donderdag de prijs uit handen van Jan Joost van Gangelen, in Utrecht. Om de prijs te vieren hoeven supporters tot en met zondag 13 maart geen verzendkosten te betalen als ze iets bestellen op Ajaxshop.nl.

Daarnaast maak je als je iets bestelt kans op een door Davy Klaassen gesigneerd shirt. Als lid van de Supportersvereniging Ajax krijg je uiteraard sowieso tien procent korting op je aankopen in de Ajaxshop. Klik hier om een bestelling te plaatsen.

Dan richten we ons nu weer op NEC-thuis, ook op 13 maart, als het om de echte prijzen gaat. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >